Type :

VOLZET - WACHTLIJST - Groeikracht, ruimte voor jezelf. 12 - 15 jarigen

Datum : 13/08/2017 15:00

Plaats : 9820 Merelbeke

Je groeit als zachtheid en kracht samengaan! Een zomerkamp, enig in z'n soort voor (hoog)gevoelige kinderen. 


Wij bieden een verzorgde begeleiding van uw gevoelig kind, met aandacht voor z'n persoonlijke ontwikkeling en noden en stimulans van het eigen Zijn, zodat hij/zij sterker staat bij de terugkeer naar school.
Het geheel gaat door in een groene, bosrijke omgeving in Merelbeke.

Wij zorgen voor gezonde voeding en komen tegemoet aan specifieke voedingsvereisten (allergieën, lactose-intolerance).  Er wordt ruimte voorzien voor de specifieke behoeften aan rust of rustgevende activiteiten. Flexibel programma naargelang de behoeften van elk kind en de weersomstandigheden.

Dit gaat door in het kasteeldomein Ten Berg, ruim 5 ha groot met speelbos, speelweides, een ZEN en ZIT put, sportvelden. 

Wanneer? Aankomen op zondagnamiddag 13/8/2017 om 15u
Het kamp wordt afgesloten op vrijdag 18/8/2017 om 14u30u stipt.

Het aantal plaatsen blijft beperkt, dit om de nodige individuele aandacht te kunnen schenken aan elk kind. Wees er gauw bij!!

Spreiding van betaling is mogelijk, stuur een mailtje met vraag naar ilse@hspvlaanderen.be

Sommige ziekenfondsen komen tegemoet aan de kosten van dit kinderkamp. Meer info vraag je best zelf aan bij jouw ziekenfonds !

Vanaf 22-12-2016 kom je bij inschrijving voor de kinderkampen op een wachtlijst terecht, wegens volzet. Wil je kans maken om in aanmerking te komen, schrijf je dan zeker in op de wachtlijst. Dwz, je hoeft NIET te betalen, zolang je geen nieuws van ons krijgt ondanks de mail van ontvangst die u na inschrijving ontvangt! Het gaat dan immers om een intentie van inschrijving!


Adres :

CJT Ten Berg
Bergstraat 16
9820 Merelbeke

Sprekers :

begeleiders:

Bram
Liese
Florence
...

Max deelnemers : 16

Prijs leden : € 475.00

Prijs niet-leden : € 495.00