De Cocon

De Cocon is ons 2-maandelijks kwalitatief welzijnsmagazine, voor en door hoogsensitieve personen. Je vindt er wetenschappelijke informatie, een bron aan weetjes; met herkenbare verhalen, getuigenissen en relevante thema’s en een overzicht van de activiteiten rond hoogsensitiviteit in Vlaanderen.

Pol Goossen, onze Peter heeft er zijn plekje en deelt met ons een treffend citaat. Je vindt er nieuwe boeken, sites, blogs, contactmogelijkheden met mensen uit jouw regio en zoveel meer. Zo kan je ook op de voet volgen welke acties HSP Vlaanderen onderneemt in de verschillende beleidsdomeinen.

De editie van april 2017 krijg je gratis van ons aangeboden! Wens je de volgende edities te ontvangen dan kan dat als lid van HSP Vlaanderen.

De Cocon Jaargang 13 - Nummer 74

Cocon

Abonneren en tegelijk gratis lid worden?
Abonneer je!

Wil je meewerken aan de cocon?

Klik hier om meer informatie te krijgen over meeschrijven aan de cocon.

Wens je edities na te bestellen?

Een overzicht van 'De Cocon' sinds 2005.

Medewerkster Marijke vertelt: " Het is ongelofelijk hoeveel interessante informatie er intussen al in de nummers van "De Cocon" zit opgeslagen. Alleen al wanneer ik de titelbladen bekeek kreeg ik zin de ene na de andere Cocon te lezen. Echt, een schat aan informatie zit daar in. "

Bestellen vorige edities.

Per editie € 3.50.
Vermeld bij uw betaling "De Cocon+ nr. editie"