Dag van het Gevoel 4 april 2009

Bekijk het Programma van 4 april 2009

'Gevoel' en 'omgaan met je gevoel' gaan in deze veeleisende en drukke maatschappij een steeds grotere rol spelen.

Stress is een probleem dat vaak voortkomt uit je gevoel geen plaats meer te kunnen geven in het leven. Deze stress zorgt meer en meer voor ernstige gezondheidsklachten. Gevoel neemt een erg belangrijke plaats in vele levensfacetten in, zoals daar zijn werk, relaties, gezondheid en kinderen. Al deze thema’s kwamen aan bod tijdens de panelgesprekken.

Wij danken alle aanwezigen voor deze geslaagde dag!

Heb je de "Dag van het Gevoel" op 4 april 2009 gemist?

Bekijk dan de DVD, met de voordracht van Elaine N. Aron uit de VS, panelgesprekken met Dr. David Dewulf, Prof. Dr. Elke Van Hoof, Dr. Jan Raes, Dr. Gerbert Backx, Bernard Lernout, Carina Thomis, Patricia Waller-Hogg, Prof. Anna Bosman en hun kijk op hoogsensitiviteit.

Het is een pracht van een compilatie van deze dag, maar geeft vooral een schat aan informatie rond hoogsensitiviteit en het leven als gevoelige mens in een maatschappij die daar niet zo erg voor open staat. Maar liefst 3u boeiende en leerrijke informatie!

Deze DVD is de eerste in zijn soort en zal voor vele mensen en professionele hulp- en zorgverleners een bron zijn van inspiratie en begrip, van een betere kijk op de gevoelige mens.

DVD bestellen ?
Schrijf 25 euro over op het rekeningnr van HSP Vlaanderen met vermelding van : DVD DVHG 2009.
Binnen de drie weken wordt deze bestelling bij u thuis bezorgd.
Iban : BE08 7370 1952 3113
Bic : KREDBEBB

Enkele sfeerbeelden