Deel uitmaken van ons vrijwilligersteam?

Kijk snel naar de profielen die we momenteel zoeken. Ben je niet zeker of je aan één van onderstaande profielen beantwoordt, maar ben je wel enthousiast? Stuur zeker een mailtje naar onze Vrijwilligerscoördinator Eva (eva@hspvlaanderen.be) met je passies en interesses en zij nodigt jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Ook voor vragen en meer informatie over onderstaande profielen kan je bij haar terecht. Je kan haar op elke werkdag (behalve op maandag) bereiken op het nummer 09 324 81 99 of via het mailadres eva@hspvlaanderen.be


Momenteel zijn wij dringend op zoek naar:

Administratieve ondersteuning - zeer dringend

Kan jij vlot overweg met MS Office en internet? Heb jij ervaring in het plannen van activiteiten en opvolgen van de agenda? Wellicht ben je op zoek naar licht administratief werk? Of misschien ben jij de persoon die graag gestructureerd aan de slag gaat met documenten en ben je een talent in het klasseren?

Waag je kans en contacteer ons, want wij kunnen altijd administratieve ondersteuning gebruiken voor o.a. ledenadministratie en vrijwilligersadministratie.

Medewerker Social Media en Google Ads

Heb jij kaas gegeten van sociale media? Maak je mensen graag warm? Denk je graag na over motiverende en enthousiasmerende boodschappen en tekstjes, die mensen naar HSP Vlaanderen brengen? Kan je minstens 1 dag per week vrijmaken? Dan ben jij mogelijk de ideale persoon om ons team te vervoegen! 

HSP-Praatkaffee begeleider

Heb jij veel empathie en luister jij graag naar mensen? Wil je graag anderen op weg helpen in hun persoonlijke zoektocht? Misschien ben jij al eens naar een HSP-Praatkaffee gegaan en vond je het interessant?

Wij zoeken HSP-Praatkaffeebegeleiders in de steden Antwerpen, Brugge en Kortrijk die zich één avond in de maand willen engageren om onze deelnemers een leuke avond te bezorgen.

Je kan al vrijblijvend eens een bezoekje brengen aan een van onze HSP-Praatkaffees. De data van de HSP-Praatkaffees in jouw gekozen stad vind je in onze agenda.

Medewerker online hulpverlener

Heb jij veel empathie en help je graag mensen op weg in hun persoonlijke zoektocht? Als medewerker e-maildienstverlening verleen je samen met een andere vrijwilliger zowel praktisch als inhoudelijk advies aan particulieren, verwijs je door en informeer je. Je verricht opzoekingswerk en houdt je kennis over de vereniging up-to-date.

Meewerken aan het magazine De Cocon

Ben jij sterk in communicatie en redigeer je graag teksten? Heb jij een creatieve geest en kent het programma MS Publisher voor jou geen geheimen? Kan jij je één woensdagnamiddag in de maand vrijmaken voor onze redactievergadering? Dan ontmoeten wij je graag als toekomstig nieuw redactielid. 

Eénmalig een getuigenis inzenden is steeds mogelijk. Jouw kleine inbreng kan heel veel betekenen voor vele anderen!

Uiteraard kan je ook met het huidige team de verschillende rubrieken meer vorm geven en brainstormen over meer nuttige informatie voor hoogsensitieve personen!

Schrijven

Schrijf je graag een verhaal maar weet je niet of het wel past binnen ons kader? Deel jouw enthousiasme met ons, ook jouw bijdrage en/of getuigenis heeft vast iets te betekenen voor anderen!


Alvast erg veel dank voor je enthousiasme.