Deel uitmaken van ons vrijwilligersteam?

Kijk snel naar de profielen die we momenteel zoeken. Ben je niet zeker of je aan één van onderstaande profielen beantwoordt, maar ben je wel enthousiast? Stuur zeker een mailtje naar onze Vrijwilligerscoördinator Eva (eva@hspvlaanderen.be) met je passies en interesses en zij nodigt jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Ook voor vragen en meer informatie over onderstaande profielen kan je bij haar terecht. Je kan haar op elke werkdag (behalve op maandag) bereiken op het nummer 09 324 81 99 of via het mailadres eva@hspvlaanderen.be


Momenteel zijn wij op zoek naar:

Administratieve ondersteuning

Kan jij vlot overweg met MS Office en internet? Heb jij ervaring in het plannen van activiteiten en opvolgen van de agenda? Wellicht ben je op zoek naar licht administratief werk? Of misschien ben jij de persoon die graag gestructureerd aan de slag gaat met documenten en ben je een talent in het klasseren?

Waag je kans en contacteer ons, want wij kunnen altijd administratieve ondersteuning gebruiken voor o.a. ledenadministratie en vrijwilligersadministratie.

Administratieve ondersteuning HR

Ben jij de persoon die graag gestructureerd aan de slag gaat met documenten en dossiers? Ben jij een vlotte beller? Kan jij goed overweg met MS Office en internet?

Waag je kans en contacteer ons, want wij kunnen altijd administratieve ondersteuning gebruiken voor de vrijwilligersadministratie.

Medewerker sociale media: Facebookpagina beheren

Is mensen enthousiasmeren en warm maken jouw drijfveer? Heb jij kaas gegeten van sociale media en meer bepaald Facebook? Ben jij sterk in communicatie en content creating?

Wellicht ben jij dé persoon om ons sociale media-team te versterken en mee onze Facebookpagina te beheren. 

Sociale media duizendpoot

Is mensen enthousiasmeren en warm maken jouw drijfveer? Heb jij feeling voor een promotionele aanpak en marketing? Ben jij sterk in communicatie en zet je graag je tanden in een boeiend project? Heb jij heel wat kaas gegeten van sociale media?

Contacteer ons voor meer informatie, en wij ontvangen jou graag!

Medewerker marketing

Heb jij kaas gegeten van marketing? Is mensen enthousiasmeren en aanzetten tot actie jouw drijfveer? Ben jij sterk in communicatie en zet je graag je tanden in een boeiend project? Wil jij hoogsensitiviteit en HSP Vlaanderen mee(r) op de kaart zetten? 

Neem dan contact met ons op en vervoeg ons team als medewerker marketing! 

Meewerken aan het magazine De Cocon

Ben jij sterk in communicatie en redigeer je graag teksten? Heb jij een achtergrond in de Nederlandse taal door een studie, opleiding of ervaring in het werkveld? Heb jij een creatieve geest en kent het programma MS Publisher voor jou geen geheimen? Kan jij je één woensdagnamiddag in de maand vrijmaken voor onze redactievergadering? Dan ontmoeten wij je graag als toekomstig nieuw redactielid. 

Eénmalig een getuigenis inzenden is steeds mogelijk. Jouw kleine inbreng kan heel veel betekenen voor vele anderen!

Uiteraard kan je ook met het huidige team de verschillende rubrieken meer vorm geven en brainstormen over meer nuttige informatie voor hoogsensitieve personen!
 

Schrijven

Schrijf je graag een verhaal maar weet je niet of het wel past binnen ons kader? Deel jouw enthousiasme met ons, ook jouw bijdrage en/of getuigenis heeft vast iets te betekenen voor anderen!Alvast erg veel dank voor je enthousiasme.