Bestellen ?

Het postadres waarop wij leveren is datgene dat wij terugvinden via uw overschrijving. Indien je de bestelling op een ander adres wil laten bezorgen, gelieve dit dan ook duidelijk te vermelden bij je betaling.

Je schrijft het volledige bedrag over (prijs boek boekhandel + 4,50€ postkosten) op reknr van HSP Vlaanderen met vermelding van de titel(s) van uw bestelling. Dit laatste is noodzakelijk voor een correcte levering. Binnen de 4 weken wordt uw bestelling per post aan huis geleverd.

reknr.  Iban code : BE08 7370 1952 3113
Bic code : KREDBEBB

Bij de eigen publicaties Groeien als HSP en "Hooggevoelige kinderen in het onderwijs" als ook de DVD’s en onze cocons zijn de verzendingskosten inbegrepen !

Aarzel niet om ons te contacteren indien je meer informatie wenst.

Liever geen verzendkosten?
Afhalen in ons centrum :P. Van Duyseplein 12a - te Gent is mogelijk op dinsdag- en donderdag van 9 tot 12u.

Vanuit het buitenland bestellen ?

Opgelet bij betalingen vanuit het buitenland, vermeld in dit geval steeds je volledige adresgegevens + land, van waaruit je de overschrijving uitvoert. Dit voor een correcte afhandeling van uw bestelling. Indien wij niet over deze gegevens beschikken kunnen wij uw bestelling niet bezorgen.

Alle boeken zijn eveneens te bestellen in de betere boekhandel. Soms vind je ze ook in de bibliotheek terug. Je kan jouw bibliotheek eventueel vragen het boek aan te kopen.