Hulpverleners

Hier vind je adressen waar je terecht kan voor een persoonlijke begeleiding in je verwerkings- en aanvaardingsproces als HSP.

HSP Vlaanderen werkt samen met zelfstandige psychologen, psychotherapeuten en gecertificeerde coaches, die voor de intakegesprekken en de verdere begeleiding een honorarium vragen. In een aantal gevallen komen de mutualiteiten voor een stuk tussen. Vraag naar de financiŽle voorwaarden en mogelijkheden bij de betrokken persoon!

De samenwerking met Centra, therapeuten en psychologen is gebaseerd op een basisopleiding (psychosociale en/of pedagogische begeleiding), die erkend is door het ministerie van onderwijs, in combinatie met de ervaring die deze personen hebben met hoogsensitiviteit. Op deze manier streven wij een professionele basishouding van de hulpverlener na.

Hou er rekening mee dat er gťťn specifieke therapie is voor HSPs, de ene HSP is de andere niet en daardoor kan de ene manier van aanpak beter geschikt zijn dan de andere, naar gelang het individu. Spreekt een therapie je niet direct aan, geef je zoektocht dan niet zomaar op en ga op zoek naar een benaderingswijze die beter bij je past!

Bent u - als therapeut, als bewustwordingscentrum - ook intensief bezig met HSP en heeft u interesse om op deze pagina te verschijnen , neem gerust contact met ons op.

Neem ook eens een kijkje bij onze vorming HSP voor professionals, of lees hier onze brochure na !

Filters


Klik op de therapeut om open te vouwen met meer info. Klik hier om info over alle therapeuten open te vouwen.

OOST-VLAANDEREN

ANTWERPEN

VLAAMS BRABANT

LIMBURG

WEST-VLAANDEREN

NEDERLAND