Minder successierechten voor uw erfgenamen en meer steun voor de erkenning en herkenning van hoogsensitiviteit in vlaanderen

Het duolegaat

Op zoek naar een voordelige manier om uw erfgenamen iets na te laten in een voor hen moeilijke periode? Misschien biedt het duolegaat wel uitkomst!

Een duo-legaat is voor iedereen interessant.

Het duo-legaat is een manier om een deel van uw bezit aan de vzw HSP Vlaanderen te schenken, zonder uw erfgenamen te benadelen. Een duo-legaat kan een aanzienlijke besparing aan successierechten tot gevolg hebben. HSP Vlaanderen kan dan mee genieten van dit belastingvoordeel.


Waarom zou u het doen?

We kunnen dromen realiseren.
Een legaat is voor HSP Vlaanderen een extra impuls om iets meer te kunnen doen. Met de opbrengsten van legaten zijn we in staat om projecten te realiseren die anders in de kast blijven liggen. We realiseren daarmee dromen, dankzij u.

Concreet

Heeft u besloten (een deel van) uw nalatenschap aan vzw HSP Vlaanderen te schenken? Breng ons dan op de hoogte en word een van onze ereleden:

• Wij bezorgen u een documentatiemap met werkingsverslag van HSP Vlaanderen, zodat onze vereniging voor u geen geheimen meer heeft.
• U ontvangt tweemaandelijks ons magazine De Cocon en bent zo automatisch erelid.

Hebben we uw interesse gewekt en wil u meer weten? Aarzel niet met ons contact op te nemen.
Wij maken graag tijd voor een gesprek!
Stuur een e-mail naar info@hspvlaanderen.be of bel ons op +32 (0)9 324.81.99