Steun ons!

ONLINE DONEREN

  • Ben jij ook zo blij eindelijk ontdekt te hebben waarom je zo anders bent dan de anderen?
  • Vind je het jammer dat je dit al niet veel eerder te weten kwam?
  • Heeft je besef van je HSP-zijn, je leven al een positieve impuls gegeven?
  • Sta je achter het HSP-concept als arts, therapeut of hulpverlener?


Wij streven naar de beste resultaten met zo weinig mogelijk middelen. Een stabiele financiële situatie laat ons toe ons werk optimaal te blijven uitvoeren en onze focus op sensibilisering en instandhouding van onze activiteiten, te behouden. Natuurlijk brengt dat alles - steeds opnieuw - kosten met zich mee. Daarom hebben we jouw steun broodnodig.

Sta je achter onze werking en wil je ons een duwtje in de rug geven? Dat kan op veel verschillende manieren!

Stort een gift, shop via Trooper of zet een duolegaat op (meer info hieronder).
Ook je abonneren op ons tweemaandelijks magazine De Cocon is natuurlijk een goede optie. Een abonnement op De Cocon houdt in dat je lid bent van HSP Vlaanderen en dus ook kortingen krijgt op tal van onze activiteiten! Meer info
Of, als je graag de handen uit de mouwen steekt: word vrijwilliger bij HSP Vlaanderen

Een gift aan HSP Vlaanderen

Dat doe je best via Samana (ziekenzorg CM) zodat je een fiscaal attest ontvangt.  

Je maakt je steun over op rek.nr. BE82 7995 5039 4368 van Samana (Ziekenzorg CM), onze partner, met vermelding 'Gift HSP Vlaanderen'. Zij bezorgen je volgend jaar het fiscaal attest voor giften vanaf 40€. Super nieuws: in 2020 wordt het voordeel van een fiscaal attest voor giften verhoogd tot 60%! Een gift van €100 kost je in 2020 in werkelijkheid dus slechts €40. Je gift, ongeacht het bedrag, is welkom. 
HSP Vlaanderen wordt nauwelijks gesubsidieerd, en met jouw gift kunnen wij vroegdetectie van hoogsensitiviteit en zelfinzicht bevorderen, zodat HSP zijn niet leidt tot stressgerelateerde aandoeningen maar net een troef wordt. Met jouw gift kunnen wij activiteiten blijven organiseren om HSP's en hun omgeving te informeren, sensibiliseren en verbinden. Zo wordt het leven voor HSP's aangenamer in deze overweldigende maatschappij.

Waar gaan jouw centjes heen? Van elke euro gebruiken we € 0.55 voor de sensibiliseringscampagnes, € 0.10 voor de uitbreiding van onze activiteiten, € 0.25 voor administratie en € 0.10 voor fondsenwerving.

Steunen via Trooper zonder € 1 extra uit te geven

Als je online shopt via Trooper, kan je jouw favoriete vereniging, namelijk HSP Vlaanderen, steunen zonder € 1 extra uit te geven!
Via de Trooperpagina van HSP Vlaanderen kan je immers naar je favoriete webshop gaan, die vervolgens een percentage van je aankoopbedrag (gemiddeld 5%) stort aan onze vereniging. Handje hulp nodig? Bekijk de handleiding.

Dank je wel om te troopen voor HSP Vlaanderen! 

Het duolegaat

Ook een optie is het duolegaat. Het duolegaat houdt in: minder successierechten voor uw erfgenamen en meer steun voor de erkenning en herkenning van hoogsensitiviteit in Vlaanderen. Klik hier voor meer info.Alvast onze hartelijke dank,

In naam van alle hoogsensitieve kinderen en volwassenen in Vlaanderen!