De Cocon

De Cocon is ons 2-maandelijks kwalitatief welzijnsmagazine, voor en door hoogsensitieve personen. Je vindt er wetenschappelijke informatie, en het vormt een bron aan weetjes, herkenbare verhalen, getuigenissen... Elke editie brengen we relevante thema’s en een overzicht van de geplande activiteiten rond hoogsensitiviteit in Vlaanderen.

Pol Goossen, onze Peter, heeft er zijn vaste plekje. Je vindt er nieuwe boeken, sites, blogs, contactmogelijkheden met mensen uit jouw regio en zoveel meer. Zo kan je ook op de voet volgen welke acties HSP Vlaanderen onderneemt in de verschillende beleidsdomeinen.

De editie van april 2017 krijg je gratis van ons aangeboden! Wens je de volgende edities te ontvangen, dan kan dat als je lid wordt van HSP Vlaanderen - waarbij je ook mooie kortingen ontvangt op al onze activiteiten.

De Cocon Jaargang 16 - Nummer 91

Cocon

Wil je meewerken aan De Cocon?

Klik hier om meer informatie te krijgen over meeschrijven aan De Cocon.

Wens je edities na te bestellen?

Een overzicht van 'De Cocon' sinds 2005.

Medewerkster Marijke vertelt: "Het is ongelofelijk hoeveel interessante informatie er intussen al in de nummers van De Cocon zit opgeslagen. Alleen al wanneer ik de titelbladen bekeek, kreeg ik zin de ene na de andere Cocon te lezen. Echt, een schat aan informatie zit daarin."

Bestellen vorige edities.

Per editie € 3.50.
Vermeld bij uw betaling "De Cocon+ nr. editie"